KOLDING TRIATHLON KLUB


Kolding Triathlon Klub blev stiftet i 1990 og er en selvstændig klub med egen bestyrelse, økonomi og vedtægter og drives primært af frivillig arbejdskraft. I klubben er vi pt. ca. 35 voksne medlemmer og 10 ungdomsmedlemmer. Nogen træner blot for træningens skyld, mens andre deltager i forskellige konkurrencer inden for tri- og duathlon, løb, cykling, adventure m.m.
Kolding Triahtlon Klub er medlem af Triatlon Danmark under Danmarks Idræts Forbund.


KTriK vil være samlingspunktet og den foretrukne klub for triatleter i Kolding og omegn. Kolding Triathlon Klub skal være en klub i bevægelse, som konstant er i takt med udviklingen inden for triatlonsporten samt målrettet arbejde på at tilbyde træning af høj kvalitet for alle medlemmer.

Socialt
Ud over masser af træning lægger vi også stor vægt på et godt socialt miljø, både ved deltagelse i interne og eksterne konkurrencer. På "KTriK Træningsgruppe" på Facebook deler klubbens medlemmer erfaringer, træningslinks, aftaler samkørsel til stævner samt alt andet der vedrører træning.


Klubhus Bøgelund
KTriK har klubfaciliteter på Bøgelund, hvor vi deler lokaler med bl.a. Kolding Motion, KBCM, Kolding Orienteringsklub mfl..

På Bøgelund er der omklædningsrum med bad, som kan benyttes i forbindelse med klubtræning, samt forskellige klublokaler, hvor vi bl.a. afholder bestyrelsesmøder, klubaftner, generalforsamling mv.

Adresse: Bøgelund, Bramdrupskovvej 40, 6000 Kolding.
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram