Skip Navigation Links

Bestyrelsesformand
Allan Nielsen
Præsentation
Tlf.: 24407845

Ansvarsområder: 
 
Alder 52.
 
Medlem af KTRIK siden 2015 og har til dato 2 halve i bogen.

Jeg startede med triatlon fordi løb blev for ensformigt og jeg manglede noget mere udfordring hvor hele kroppen kommer i spil. Efter første halve IM var jeg hooked,

Jeg håber at bidrage til KTRIK ved at udbrede den gode sociale stemning der altid er i svømmehallen, til de andre aktiviteter så vi generelt bliver flere der mødes og træner/hygger os sammen.

Se hele beskrivelsen
Kasserer
Thomas Vilhelmsen
Præsentation
Tlf.: xxxx - E-mail (ny kasserer)

Ansvarsområder: Bank, regnskab, ind- og udbetalinger, medlemsadministration, webshop

Jeg hedder Thomas og er 23 år gammel. Jeg er startet til triathlon i januar 2016 pga. at jeg godt kan lide at udfordre mig selv og synes, at en kombi mellem 3 hårde discipliner lød som den ultimative udfordring. Mit mål er at gennemføre både kort og lange distancer med tiden.
Jeg vil gerne indgå i klubbens som bestyrelsesmedlem, så jeg kan være med til at følge og præge de nye tiltag i klubben, som er sat i værk i efteråret 2015. 
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Niels Nørtoft
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Christian Callesen
Præsentation
Jeg er 41år (1975) gammel og har været medlem af KTriK siden december 2016. Jeg startede med triathlon da jeg ikke viste, hvordan jeg skulle markere min 40 år fødselsdag. Derfor besluttede jeg mig for at lave en ½IM på selve dagen. Jeg har efterfølgende lavet yderlige 2 ½IM. Jeg har svært ved at motivere mig selv til struktureret træning, hvis jeg ikke har en udfordring foran mig. Derfor besluttede jeg mig for at melde mig ind i klubben, i håb om et træningsfællesskab, inspiration til konkurrencer og for at få en bedre forståelse af triathlontræningen. Som udgangspunkt træner jeg mod den ½IM og individelle konkurrencer indenfor de 3 discipliner.
Se hele beskrivelsen
Brian Larsen
Præsentation

E-mail

Ansvarsområde:
Kontakt til Slotssøbadet, kontakt til Aktivitetsudvalg

Jeg er 41 år gammel og har været medlem af KTriK i 5 år og siddet i bestyrelsen de seneste 2 år. Jeg startede i klubben med et kondital på nul, men med et ønske om at komme i form til at kunne bestige Matterhorn.
Siden har jeg deltaget i en del både korte og lange tri-stævner. X-tri er dog det foretrukne, samt ultraløb, MTB, kanalsvømning og adventureraces som selvstændige discipliner. Matterhorn venter stadig!


Se hele beskrivelsen
Suppleant
Frederikke Bay Christensen
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Sponsorudvalg
Leon Kildbane
Præsentation
Tlf.: 30545532
 
Ansvarsområder: 
 
Jeg er medlem Ktrik og en del af sponsorudvalget.
Se hele beskrivelsen