BLIV MEDLEM I KTRIKKolding Triathlon Klub (KTriK) er en triatlon klub for medlemmer på alle niveauer, uanset om du er nybegynder eller erfaren triatlet.

Kontingent og indmelding
KTriK tilbyder 1 måneds gratis prøvetræning, så du har mulighed for at finde ud af om triatlon i KTriK er noget for dig, inden du melder dig ind.
Inden du møder op til træning eller har du spørgsmål, kan du kontakte bestyrelsesmedlem og træner Niels på 30525079
Kontingent i KTriK er et årskontingent, som løber fra den dato, du melder dig ind og 365 dage frem. Prisen for kontingent og vejledning til hvordan du opretter en profil og betaler kontingent, finder du under menuen kontingent.

KTriK tilbyder bl.a.:

- 1 måneds gratis prøvetræning
- Fællestræning på forskellige niveauer og med trænerbistand
- Mulighed for svømmetræning 2 gange ugentligt
- Løbetræning 1 gang pr. uge
- Licens under DTriF
- Medlemskab af DCU og DAF
- Klub-Cup
- Klubtøj
- En masse skønne træningskammerater


Som medlem i KTriK bliver du automatisk medlem Dansk Triatlon Forbund (DTriF) og får licens.
Du skal bruge din licens både når du tilmelder dig et stævne (de fleste større stævner samt alle nationale og internationale mesterskaber kræver licens) og på selve stævnedagen, hvor licenskortet skal medbringes og præsenteres ved indtjekning til stævnet. Det er dit eget ansvar at sørge for, at du har et aktivt licensnummer på stævnedagen.

Dit licenskort fungerer også som medlemsbevis i KTriK og skal medbringes til svømmetræning i Slotssøbadet. Licenskortet udskriver du fra din medlemsprofil.
KTriK lægger vægt på at have aktive og engagerede medlemmer. Vi forventer, at du som medlem er indstillet på at give en hånd med nogle gange i løbet af året til at arrangere og afvikle forskellige stævner og/eller sociale aktiviteter i klubregi. Udover at det gavner dynamikken i klubben er det også en rigtig god måde at lære hinanden at kende og det bidrager til et godt klubfællesskab.

Udstyr
Som i langt de fleste andre sportsgrene, er der også i triatlon rig mulighed for at spendere tusindvis af kroner på toptunet udstyr, men du kan også klare dig for langt mindre.
Til svømning har du brug for badedragt/-bukser og svømmebriller. Hvis/når du på et tidspunkt får lyst til at svømme i åbent vand, får du brug for en våddragt. Brugte våddragter kan ofte købes billigt på internettet.
Til løb er det vigtigste et par gode løbesko og noget fornuftigt løbetøj, som passer til årstiden.
Udstyr til udendørs cykeltræning (landevej/MTB) er den dyreste post på udstyrslisten pga. cyklen. Er du begynder og har du ikke cyklet før, kan det være en god idé at låne sig lidt frem i begyndelsen eller købe en brugt cykel, indtil du er sikker i din sag.

Klubskifte
Ønsker du at skifte fra en anden triatlonklub til KTriK, bedes du af hensyn til håndtering af din licens, kontakte klubbens kasserer på e-mail.
Triatlon Danmarks hjemmeside kan du læse mere om regler for klubskifte.


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram