Skip Navigation Links

KOLDING TRIATHLON KLUBKolding Triathlon Klub blev stiftet i 1990 og er en selvstændig klub med egen bestyrelse, økonomi og vedtægter og drives primært af frivillig arbejdskraft. I klubben er vi pt. ca. 60 voksne medlemmer og 15 ungdomsmedlemmer. Nogen træner blot for træningens skyld, mens andre deltager i forskellige konkurrencer inden for tri- og duathlon, løb, cykling, adventure m.m.
Kolding Triahtlon Klub er medlem af Dansk Triathlon Forbund under Danmarks Idræts Forbund.

Mission
- At tilbyde et sundt træningsmiljø samt et godt socialt netværk af andre med interesse for sporten.
- At fremme triatlonsporten i Kolding og omegn på tværs af køn, alder, trænings- og ambitionsniveau gennem strukturerede og målrettede træningstilbud
- At opbygge en sund stabil ungdomsafdeling, hvor børn og unge kan prøve kræfter med triathlon
- At have et støt stigende medlemstal og at øge antallet af kvindelige medlemmer
- At udvikle en klubkultur hvor alle medlemmer bidrager til klubbens virke

Vision
KTriK vil være samlingspunktet og den foretrukne klub for triatleter i Kolding og omegn. Kolding Triathlon Klub skal være en klub i bevægelse, som konstant er i takt med udviklingen inden for triatlonsporten samt målrettet arbejde på at tilbyde træning af høj kvalitet for alle medlemmer.

Træning
Kolding Triathlon Klub tilbyder fællestræning i svømning, cykling og løb flere gange om ugen.
Til svømmetræning om tirsdagen er der en træner tilstede, mens der er selvstændig træning efter program om lørdagen.
Til løbe- og cykeltræning er der en overordnet ansvarlig træner i begge discipliner samt en eller flere løjtnanter, som hjælper til i den daglige træning.
Træningen tilpasses efter de fremmødte, så alle kan være med.
I perioder kan der også være andre klubtræningstilbud som fx spinning, svømning i åbent vand mv.

Socialt
Ud over masser af træning lægger vi også stor vægt på et godt socialt miljø, både ved deltagelse i interne og eksterne konkurrencer samt ved forskellige klubarrangementer som fx familiedag, foredrag, klubfest mv.
På "KTriK Træningsgruppe" på Facebook deler klubbens medlemmer erfaringer, træningslinks, aftaler samkørsel til stævner samt alt andet der vedrører træning.

Klubhus Bøgelund
KTriK har klubfaciliteter på Bøgelund, hvor vi deler lokaler med bl.a. Kolding Motion, KBCM, Kolding Orienteringsklub mfl..
På Bøgelund er der omklædningsrum med bad, som kan benyttes i forbindelse med klubtræning, samt forskellige klublokaler, hvor vi bl.a. afholder bestyrelsesmøder, klubaftner, klubfest, generalforsamling mv.

Adresse: Bøgelund, Bramdrupskovvej 40, 6000 Kolding.

Kalender