Skip Navigation Links


KTRIK CUP 2017KTriK Cup 2017 har til formål, at skabe konkurrenceerfaring primært inden sæsonen går i gang. Man kan altså bruge de forskellige afdelinger i cuppen som træningskonkurrencer, hvor man har mulighed for at afprøve sin form inden de store mål og konkurrencer for sæsonen. Hvordan skal man pace sig selv? Hvordan agerer man i pressede situationer? Hvordan gør jeg bedst under skriftetræning?


I år har vi udvalgt et klubstævner som vil give point til samlingen hvis man deltager. Samtidig vil der være en præmie til den mest vindende Senior herre og kvinde samt junior dreng og pige - som man helt klart vil gå efter!


Afdelingerne afvikles i klub-regi uden officials, uden forplejning, omklædningsfaciliteter m.m., men til gengæld masser af mulighed for at træne og være sociale men resten af klubmedlemmerne.

 


 

*Efter Mini Tri vil der være grillmad for tilskuere såvel som til de flittige atleter. Bemærk at der ved dette arrangement kræves tilmelding. Derfor husk at tilmeld jer i god tid

 
Resultater
Resultater bliver løbende opdateret på hjemmesiden og facebook.
 
Point tildeling
For Herre og Dame klasserne tildeles points efter placering i hhv. herre og dame klasse efter strukturen 30, 28, 26, 25, 24, osv.
Ungdom vil der ligeledes tildeles point efter placering.
 
Generelle regler
Færdselsregler skal på alle tidspunkter overholdes - også når pulsen er oppe i det røde felt! Ved cykling er hjelm påbudt.
Pull-buoy, paddles og andre normalt ulovlige hjælpemidler må ikke benyttes.
Før hver afdeling vil der nogle dage i forvejen komme en kort notits/info på hjemmesiden, så huske at følge med her.
 
Tilmelding
Forudgående tilmelding er ikke nødvendig. Man skal dog møde op minimum 30 min. før det angivne starttidspunkt for at sikre, at alle kan nå at blive korrekt registreret inden start (dette gælder ikke svømning).
 
Kun medlemmer i KTriK kan deltage i cuppen.
 
Spørgsmål
Generelle spørgsmål til cuppen kan sendes til info@ktrik.dk