Skip Navigation Links


CYKELTRÆNINGKlubbens cykeltræning starter fra klubhuset ved Bøgelund, Bramdrupskovvej 40. Vi mødes hver torsdag på parkeringspladsen bag Bøgelund omklædte og klar til start klokken 17:30 og cykler ca. 2 timer. Søndag efter nærmer aftale på Ktrik- træningsuide på FB.
I Klubben træner vi udendørs cykeltræning hele året rundt, dog med undtagelse af oktober måned, som ikke er bestemt af, hvad der køres. Cykeltræningen er opdelt i to perioder, vintertræning og sommertræning. Vintertræningen starter i uge 44 og varer til sidst i marts, hvor vi går over til sommertid. Sommertræningen varer således fra sidst i marts til og med september. Se træningsplan.   
 

Regler
Du kan kun deltage i klubbens cykeltræning, hvis du har husket hjelm (INGEN HJELM = Ingen klubtræning) og skærme om vinteren (start november til midt marts).

Der er afgang kl. 17:30 og træningen varer op til 2 timer.

Træningen foregår på en rundstrækning og det betyder at selvom man skulle blive sat, så er det blot at vende cyklen og køre de andre i møde igen. På den måde sikrer vi os, at de hurtigste ikke skal vente på de knapt så hurtige, samtidig med at ingen bliver forladt på ruten.

Det forventes at du i denne træning kan klare dig selv ved en punktering. Husk derfor altid ekstra slange, pumpe osv.

Når vi cykler kører vi typisk i den ene eller anden form af vifte kørsel. Her kan du se en animeret version af viftekørsel.

Til forskel for cykelløb er det dig selv, der bestemmer i hvor langeperioder du sidder i front.
Det er nemlig kun dig, der ved i hvilken zone du ligger.
 Rute
Vi cykler i samlet flok fra parkeringspladsen bag Bøgelund ud til en rundstrækning som ligger 9 km væk. Vi cykler af nedenstående rute ud til rundstrækningen. Herefter køres dagens træning på rundstrækningen, som er 8 km lang.